یکشنبه , اردیبهشت 23 1403

آموزش رانندگی در ترافیک شهری

آموزش رانندگی در ترافیک شهری

در زندگی امروزه به دلیل تعداد زیاد اتومبیل های موجود در شهرها، یکی از چالشهایی همیشگی بیشتر افراد در شهرهای بزرگ، رانندگی در ترافیک به خصوص ترافیک سنگین است. زیرا در شهرهای بزرگ به دلیل تراکم بسیار زیاد جمعیت به ندرت میتوان خیابانهای بدون ترافیک را مشاهده نمود. در ادامه می‌خوانیم به آموزش رانندگی در ترافیک شهری و نکاتی که باید رعایت شود، بپردازیم.

 

گذر زمان و تمرین

اگر شما تازه کار هستید و به تازگی گواهینامه رانندگی خود را دریافت کرده ‌اید، باید به این نکته توجه کنید که رانندگی در ترافیک، مهارتی است که در طی گذر زمان و تمرین به دست می‌آید.

پس اگر تازه‌کار هستید، جای نگرانی وجود ندارد؛ زیرا حتی بهترین رانندگان نیز در ابتدا با این مشکل روبه رو بوده ‌اند. شما تنها با گذر زمان و به تدریج با تمرین و افزایش مهارت در رانندگی، قادر خواهید بود به راحتی در ترافیک شهری حتی ترافیک های بسیار سنگین رانندگی کنید.

آموزش رانندگی در ترافیک سربالایی

آموزش صحیح رانندگی در ترافیک

 

شش نکته اساسی برای کسب مهارت رانندگی در ترافیک شهری

برای کسب مهارت رانندگی در ترافیک باید به این شش نکته توجه لازم را داشته باشید.

 

  • ۱- حواس پرتی و اضطراب

اضطراب و حواس پرتی از عواملی هستند که بر روی میزان تمرکز شما هنگام رانندگی در ترافیک شهری تاثیر گذار هستند. به طور معمول عواملی که باعث ایجاد حواس پرتی خواهند شد در داخل خودرو وجود دارند.

این عوامل ممکن است شامل مواردی مانند گوش دادن به موسیقی، صحبت کردن با سرنشینان و یا تلفن همراه باشد و فشار ذهنی ناشی از ترافیک نیز ممکن تمرکز رانندگان را بر هم زند. بنابراین بهتر است از این گونه عوامل بپرهیزید. زیرا رانندگی کردن در ترافیک نیاز به تمرکز و دقت بالایی دارد.

مطالب مرتبط:  9 علت ترس از رانندگی [چگونه ترس از رانندگی را از بین ببریم]

 

  • ۲- حرکت از سمت راست

بهترین محل برای رانندگی افراد تازه کار و کسانی که به تازگی گواهینامه رانندگی خود را دریافت نموده‌اند حرکت در سمت راست مسیر است.

زیرا در صورت احساس خستگی، حواس ‌پرتی و بروز هر نوع حادثه ناگهانی می‌توانید در کنار جاده توقف نمایید. علاوه بر این در این لاین شما میتوانید با سرعت پایین و مطمئنه بدون ایجاد مزاحمت برای سایر خودروها رانندگی نمایید.

همچنین شما می‌توانید در صورتی که دیگر قادر به ادامه رانندگی نباشید یا هنگامی که احساس خواب آلودگی داشتید، در حاشیه جاده با رعایت نکات ایمنی توقف نمایید و اندکی استراحت کنید. سپس با کسب تمرکز مجدد و به ادامه مسیر بپردازد.

 

  • ۳- تحت نظر داشتن ترافیک

در هنگام رانندگی در ترافیک شهری سعی کنید تنها در یک لاین حرکت کنید و از جابجایی لاین بپرهیزید. در برخی از موارد دیده شده بعضی از رانندگان در بین دو لاین حرکت میکنند و مدام لاین حرکت خود را تعویض مینمایند، سعی کنید از این کار بپرهیزید و تنها در لاین خود حرکت کنید.

 

  • ۴- رانندگی ساعات کم تردد

اگر به تازگی گواهینامه رانندگی خود را دریافت کرده‌اید و بر رانندگی در ترافیک تسلط کافی را ندادید، بهتر است در ساعات خلوت و کم تردد رانندگی را شروع نمایید و به تدریج پس از مدتی با کسب مهارت لازم در ساعات پر تردد رانندگی نمایید.

بنابراین با توجه به اینکه به طور معمول خیابانها در ساعات شروع و پایان ساعت کاری ادارات و مدرسه ها شلوغ هستند بهتر است برنامه خود را به گونه ‌ای طراحی کنید که به این ساعات پر ترافیک خیابانها مواجه نشوید.

مطالب مرتبط:  لرزش فرمان و کشیدن فرمان به سمت راست و چپ چرا اتفاق می‌افتد؟

 

  • ۵- آهسته حرکت کردن

توجه داشته باشید که حتماً باید پیش از وارد شدن به خیابانهای پر ترافیک، سرعت اتومبیل را کم کنید. همچنین بهتر است از هر گونه عجله بپرهیزید زیرا هنوز به اندازه کافی مهارت کسب نکرده‌اید و ممکن است با افزایش میزان سرعت منجر به ایجاد حادثه شوید.

همچنین بهتر است با دنده یک رانندگی نمایید. زیرا این گونه تسلط بیشتری بر روی رانندگی خود دارید و هوشیاری بیشتری در برخورد با حوادث ناگهانی خواهید داشت.

 

  • ۶- رعایت قانون دو ثانیه یا دو اتومبیل

دقت داشته باشید که اگر شما تازهکار هستید بهتر است خودرو شما با خودرو جلویی فاصله زیادی داشته باشد. زیرا در این حالت در صورت بروز هرگونه مشکل ناگهانی به دلیل فاصله زیاد با خودرو جلویی مانع از ایجاد تصادف خواهید شد.

این قانون به این معنا است که باید با خودرو جلویی حداقل ۲ ثانیه یا به اندازه دو اتومبیل فاصله داشته باشید. محاسبه قانون دو ثانیه به گونه ‌ای است که ابتدا باید یک تابلو راهنمای رانندگی که در کنار جاده و کنار اتومبیل جلویی ما قرار دارد، برای خود به عنوان معیار انتخاب نمایید و سپس شروع به شمردن کنید.

به محض مماس شدن اتومبیل جلویی با تابلوی دیگر، اعداد را نشمارید. عددی که روی آن توقف کردید، همان فاصله ای است که بین شما و خودرو جلویی باید رعایت شود.

 

سخن آخر

 زندگی در جامعه امروزی مشکلات و چالشهای مخصوص خود را دارد. بنابراین با توجه به این نوع دغدغه ها بهتر است سعی کنید با مشکل رانندگی در ترافیک شهری، به خصوص شهرهای بزرگ کنار بیایید و برای انجام آن مهارت لازم را کسب نمایید. تنها توجه داشته باشید که به دست آوردن این مهارت نیاز به صبر، تمرین و زمان است.

منبع : وب سایت آموزشگاه رانندگی سبقت – سوالات آیین نامه https://questions-regulations.com

آموزش رانندگی در ترافیک شهری اموزش رانندگی در ترافیک
نحوه رانندگی در ترافیک نکات رانندگی در ترافیک
رانندگی در ترافیک سنگین آموزش رانندگی در ترافیک سنگین
در ترافیک چگونه رانندگی کنیم فیلم آموزش رانندگی در ترافیک
چگونه در ترافیک رانندگی کنیم نحوه حرکت در ترافیک
تو ترافیک چطور رانندگی کنیم آموزش حرکت ماشین در ترافیک
آموزش عملی رانندگی در ترافیک حرکت در ترافیک

About تیم محتوای آموزشگاه رانندگی سبقت

عاطفه محمدی، مدیر محتوای سایت آموزش رانندگی، با بیش از ده سال سابقه فعالیت در زمینه آموزش رانندگی، یکی از متخصصان و مدرسان برجسته این حوزه است. ایشان دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی حمل و نقل هستند و در زمینه آموزش رانندگی، کتاب‌ها و مقالات متعددی منتشر کرده‌اند.

عاطفه محمدی، با انگیزه و اشتیاق فراوان، همواره به دنبال بهبود کیفیت آموزش رانندگی در ایران بوده است. ایشان معتقدند که آموزش رانندگی، یکی از مهم‌ترین آموزش‌هایی است که یک فرد می‌تواند در طول زندگی خود دریافت کند.

سایت آموزش رانندگی سبقت، یکی از منابع معتبر آموزش رانندگی در ایران است. این سایت، با ارائه مطالب آموزشی متنوع و آموزش‌های آنلاین، به افراد کمک می‌کند تا با آگاهی و مهارت بیشتری، رانندگی را بیاموزند.

عاطفه محمدی، با تلاش و کوشش فراوان، همواره در تلاش است تا سهم خود را در ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در ایران ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *