چه شباهتی میان تابلوهای راهنمایی و رانندگی و قوانین دین وجود دارد
همانطور که مشخص است، تابلوهای راهنمایی و رانندگی واسطه ای هستند که ما را از انجام کارهای که موجب به خطرناک افتادن جان ما و دیگران می شوند، باز میدارند.
به گونه ای که با توجه به تابلوهای راهنمایی و رانندگی و انجام دستورالعملهای مربوط به آنها، به سادگی قادر خواهید بود از مواجهه با سوانح رانندگی همچون سقوط در دره ها دور بمانید.
قوانین دین نیز اینگونه هستند؛ این قوانین به گونه ای طراحی شده اند که همواره به سود ما باشند، حتی اگر انسان قادر به درک آن نباشد. بنابراین رعایت قوانین دین موجب حفظ سلامتی روحی و جسمی در انسانها خواهد شد.
بطور کلی قوانین جهان اطراف ما، به دو دسته تقسیم بندی خواهد شد؛ اولین دسته مربوط به قوانینی است که در داخل هر کشور به وسیله دولت مردان آن کشور وضع شده است و دسته بعدی قوانین مرتبط به قوانین بین المللی و جهانی است، که البته قوانین دین نیز جز این دسته به شمار می آید.
زیرا قوانین دینی مربوط به تمامی انسانها است و مختص به کشور خاصی نیست.
نقویان در مورد دین چنین گفتند که: دین حافظ انسانها است زیرا دین حصنی است و ولایت علی بنابیطالب(ع) نیز در کنار کلمه لااله الاالله، حصنی خوانده شده و همچون دژی محکم است.
در ادامه خاطر نشان کردند: ما دو دشمن داریم یکی دشمن خارجی همچون آمریکا و اسرائیل است که به گفته امام(ره) آنها هیچ غلطی نمی توانند بکنند؛ ولی یک دشمن دیگر در درون خود ما یعنی (نفس) است.
ایشان درباره تفاوت مالیات و خمس نیز خاطرنشان کردند: دولت در ازای خدمات به مردم از جمله احداث جاده و بهداشت، مالیات دریافت میکند؛ ولی خمس مربوط به دین و خدمات دین به انسان است و انسانها باید در ازای این خدمات هزینه ای پرداخت کنند.
همچنین در گفت وگویی بیان داشتند: دین کمک و دستگیر ماست و درسهایی از زندگی به ما میدهد و برهمین اساس اگر پای دین وسط بیاید بسیاری از مشکلات برطرف میشود.